Общи условия

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА УПОТРЕБА

Настоящите Общи условия се отнасят за безплатно използване на функционалностите на сайта, както и за всички поръчки и договори за продажба от разстояние, които трябва да бъдат направени и сключени с нас за дистанционна продажба и доставка на стоки (артикули). Нищо в тези правила и условия не накърнява законните Ви потребителски права, включително правото Ви да настоявате, че закупените от Вас стоки трябва да отговарят на тяхното описание, трябва да отговарят на целта, за която са създадени, и да бъдат със задоволително качество.

Чрез кликване върху която и да е връзка, бутон или приложение, намиращо се на сайта, с изключение на връзката към настоящите Общи условия, потребителите изрично и безусловно се съгласяват с настоящите Общи условия за използване на определени функционалности на сайта и онлайн магазин. Можете да разглеждате сайта свободно без регистрация.

Освен това настоящите Общи условия регулират доставките на всеки артикул, който поръчате от MERMAID LIVE STORIES. Поръчвайки определен артикул, вие се съгласявате да бъдете правно обвързани от Договор за покупко-продажба, уреден от приложимото законодателство и настоящите Общи условия.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ. ПРИЕМАНЕ

Вие приемате настоящите Общи условия за неопределено време, считано от момента на вашата регистрация и / или използване на каквато и да е услуга, предоставена от MERMAID LIVE STORIES, чрез сайта или онлайн магазина.

Използването на сайта и / или онлайн магазина означава, че сте се запознали и сте се съгласили с всяка последваща промяна на настоящите Общи условия.

Всеки потребител на MERMAID LIVE STORIES се счита обвързан от Договор за покупко-продажба от разстояние при извършване на покупки от разстояние, осъществени чрез онлайн магазина, работещ под името на домейна www.mermaidlivestories.com. Договорът за покупко-продажба от разстояние се счита за сключен от момента, в който MERMAID LIVE STORIES потвърждава вашата конкретна поръчка, при условия за валидиране на поръчките, посочени в настоящите Общи условия, раздел VII Поръчки.

MERMAID LIVE STORIES УСЛУГИ

В рамките на сайта MERMAID LIVE STORIES и / или онлайн магазина можете да използвате следните услуги:

да разглеждате съдържанието на сайта и / или онлайн магазина;

извършват покупки и продажби на стоки (предмети) от разстояние;

компилира и използва данни и информация, предоставени за определени елементи.

MERMAID LIVE STORIES произвежда, изпълнява и предлага за продажба от разстояние висококачествени лимитирани дизайнерски облекла и аксесоари от собствена марка и отличителен дизайн.

MERMAID LIVE STORIES внимателно се грижи за информацията, която предоставя за всеки от своите артикули, предлагани за продажба чрез онлайн магазин www.mermaidlivestories.com. Информацията е точна, ясна и подробна и предоставя подробности за различните размери, подробно описание на вида на материалите, изискванията за качество, приложени при изпълнението, подробности за начина на производство, включително информация за използването на ръчна работа в ръката -изработване или ръчно довършване на предметите.

Изработването и довършването на всеки от артикулите, доставени от MERMAID LIVE STORIES, включва, наред с други неща, ръчна работа и въображение и в този смисъл MERMAID LIVE STORIES не гарантира, че всеки елемент има идентична текстура на използвания вид материал (естествена кожа и други естествени матереали) или индивидуален подход към обшиването на облеклото.

Публикуваните на сайта изображения са с висококачествена резолюция, за да представят възможно най-точно текстурата на използваните материали и цветовете на различните елементи. Независимо от това, цветовете, тяхната яркост и яснота ще зависят от вашите лични монитори и в този смисъл MERMAID LIVE STORIES не може да гарантира, че те съответстват на действителните.

MERMAID LIVE STORIES предоставя своите услуги, включително планирани и непланирани прекъсвания. Всички аспекти на услугите подлежат на промяна или премахване по собствена преценка на MERMAID LIVE STORIES .

MERMAID LIVE STORIES си запазва правото да откаже временно или неограничено предоставяне на услуга и това включва запазване на правото да отменя по свое усмотрение непотвърдени поръчки или да изтрива неактивни профили.

Услугите на MERMAID LIVE STORIES се предоставят такива, каквито са и доколкото са налични. MERMAID LIVE STORIES не гарантира, че услугите ще отговарят на вашите изисквания или че услугите ще се предоставят непрекъснато, своевременно, сигурно или без грешки.

РЕГИСТРАЦИЯ

Процедурата по регистрация в сайта е напълно доброволна и безплатна. Регистрацията е необходима при покупки от разстояние през онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIESЗа да се регистрирате, трябва да попълните регистрационния формуляр, до който можете да стигнете тук.

След приключване на процедурата за регистрация, вие създавате профил в MERMAID LIVE STORIES . Вашият профил е достъпен посредством потребителско име и парола, които избирате, когато попълвате регистрационния формуляр. Регистрираните потребители могат да съставят списък с любими продукти, да добавят няколко адреса за доставка и да избират между тях, както и да им изпращат информация и оферти по имейл. Данните, необходими за регистрация, са: име, бащино име и фамилия, адрес на доставка, телефон за връзка и електронна поща.

Успешно завършвайки вашата регистрация, вие потвърждавате, че личните данни, които предоставяте при процедурата за регистрация, са верни, точни и актуални във всяко отношение. MERMAID LIVE STORIES се отказва от всякаква отговорност за всяка информация, която е представена невярно, неправилно или неточно, за всяка вярна информация, която е представена по подвеждащ начин, както и за всякакви погрешни отпечатъци.

С успешно завършване на регистрацията потвърждавате, че:

сте възрастен, на 18 или повече години;

сте прочели и приемате настоящите Общи условия.

MERMAID LIVE STORIES е абсолютно неспособен да контролира дали новородените потребители получават достъп до услугите, които предоставя, и не гарантира, че бебетата или непълнолетните потребители могат да правят покупки от разстояние чрез онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIES.

Моля, имайте предвид, че носите пълната отговорност за всички дейности, извършени чрез вашия профил или под името на профила. Разкриването на вашата парола за достъп на друго лице е изцяло на ваш риск.

ПОРЪЧКИ

За да направи поръчка до онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIES , потребителят трябва да посочи избрания от него артикул и да посочи подробности относно размера и количеството. Поръчката се активира в онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIES чрез натискане на бутона „купува“, който се намира под данните за доставка на съответния артикул (и).

Поръчка се приема, когато изрично потвърдим поръчката ви чрез електронно писмо до посочения от вас имейл адрес под формата на документ, озаглавен „Потвърждение на поръчката“, в който се посочва, че приемаме поръчката ви. Потвърждението по имейл изброява поръчания артикул, количеството, номера на поръчката и датата и часа, когато е направена поръчката.

В случай, че даден поръчан артикул няма на склад, консултант на MERMAID LIVE STORIES ще уведоми потребителя кога артикулът ще бъде на склад. Ако потребителят не се съгласи със забавянето на поръчката или да поръча друг артикул (подобен модел), поръчката може да бъде анулирана.

Поръчки в онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIES (www.mermaidlivestories.com) се приемат 24 (двадесет и четири) часа на ден, 7 (седем) дни в седмицата.

Потвърждението на поръчката, изпратено на вашия имейл адрес, се счита за сключване на Договор за покупка и продажба от разстояние между вас и MERMAID LIVE STORIES , работещ под името на домейна www.mermaidlivestories.com. Счита се, че потвърждението ни за поръчка е влязло в сила, когато е изпратено на електронния адрес, който сте посочили във формуляра за регистрация, дори ако по някакви причини извън контрола на MERMAID LIVE STORIES, електронното писмо не е достигнало до вас.

Можете да оттеглите направена поръчка, без да се налага да посочвате причини за оттеглянето си не по-късно от потвърждението на поръчката от страна на MERMAID LIVE STORIES . Поръчка може да бъде оттеглена чрез електронна поща на имейл адреса, посочен на сайта: art@mermaidlivestories.com. За да се счита за валидно, тегленето трябва да посочва: номер на поръчката, име и фамилия и имейл адрес, както е регистриран на сайта, както и цената на поръчката.

MERMAID LIVE STORIES може да прекрати договора, ако поръчаният от вас артикул не е наличен по каквато и да е причина. Ако случаят е такъв, ние ще ви информираме и ще възстановим пълната сума на сумата, ако вече сте платили за такъв артикул.

ЦЕНИ

Цените на артикулите, доставени в онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIES, са посочени в EUR.

Въпреки че полагаме всички усилия при описването на всички подробности и цени, свързани с доставените артикули, може да възникнат грешки. Ако откриете някаква грешка в цената на поръчаните артикули, моля, уведомете ни възможно най-скоро и ние ще ви дадем възможност да потвърдите поръчката си на правилната цена или да я анулирате.

MERMAID LIVE STORIES си запазва правото да коригира всякакви грешки, неточности или пропуски и да променя или актуализира всяка информация за доставените артикули по всяко време без предизвестие. MERMAID LIVE STORIES си запазва правото да откаже да изпълни поръчки, за които е посочена информация, съдържаща грешки или неточности, включително без ограничение грешки и неточности по отношение на цени, конвертиране на валута, доставка, условия на плащане или връщане на доставените артикули.

Обявените цени на продуктите са с включен ДДС и транспорт до клиента на територията на европейския съюз. Не са предвидени митнически данъци и такси, както и цена на доставка извън границите на Европа. Ако клиент извън територията на EU  се интересува от даден продукт, може да направи запитване на имейл art@mermaidlivestories.com, след което ще му бъде изготвена персонализирана оферта.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Можете да платите цената на поръчаните от вас артикули, доставени от нашия онлайн магазин, като използвате една от следните опции по ваш избор:

Плащане чрез регистрация в Pay Pal или дебитна/ кредитна карта.

Приемайки настоящите Общи условия, вие давате изричното си и безусловно съгласие да платите MERMAID LIVE STORIES предварително пълната продажна цена на артикулите, които поръчате чрез онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIES . В случай на плащане с банков превод, помислете, че трябва да позволите допълнително плащане на възможни банкови такси и комисионни, така че банковият превод да може да достигне до банковата сметка на MERMAID LIVE STORIES.

За да правите покупки от разстояние чрез онлайн магазина на MERMAID LIVE STORIES, трябва да притежавате банкова сметка, чрез която можете да извършвате банкови преводи или валидна дебитна или кредитна карта, с която да направите резервна сметка за електронно сетълмент в системата за онлайн сетълмент на PayPal.

Когато получим поръчката, стартираме стандартна проверка чрез системата за онлайн сетълмент на PayPal, за да се уверим, че във вашата сметка в PayPal има достатъчно средства за покриване на разходите за вашата поръчка.

MERMAID LIVE STORIES си запазва правото да получи валидиране на информацията за плащане, преди да достави поръчаните артикули. Моля, имайте предвид, че ако валутата на платежната карта се различава от валутата на плащането, дължимата сума ще бъде преведена според обменния курс на издателя на картата, приложим към деня. Ако издателят на платежна карта откаже да разреши плащане до MERMAID LIVE STORIES , MERMAID LIVE STORIES няма да носи отговорност за забавяне или неизпълнение на поръчката. MERMAID LIVE STORIES ще Ви информира за всяка невъзможност за изпълнение на поръчката.

ДОСТАВКА

MERMAID LIVE STORIES се стреми да достави поръчаните артикули на потребители на място и на избрано лице по ваш избор, в перфектно състояние и в най-кратки срокове. MERMAID LIVE STORIES полага специални грижи за предотвратяване на загуби или разочарования в резултат на времето, необходимо за доставка на поръчаните артикули.

MERMAID LIVE STORIES извършва доставки на територията на ЕС с помощта на надеждни партньори. Моля, имайте предвид, че цената на доставката е включена в цената на продукта.

Ориентировъчните срокове за доставка започват да текат от датата на изпращане на поръчаните артикули и MERMAID LIVE STORIES се отказва от всякаква отговорност за каквито и да е закъснения поради местни процедури или митническо оформяне. Споменатите предварителни периоди се прилагат, без да се засягат сроковете за доставка, прилагани от експресните куриерски организации, с които MERMAID LIVE STORIES работи за различни държави на местоназначение.

Тъй като част от продуктите се изработват персонализирано, след направена поръчка е възможно за тях да настъпи забавяне в разумни срокове.

Ако поръчаните артикули не могат да бъдат доставени в рамките на посочените предварителни срокове, MERMAID LIVE STORIES ще информира потребителите и ще положи усилия да осъществи доставката възможно най-скоро. Във всеки случай MERMAID LIVE STORIES си запазва правото да удължи посочените периоди едностранно, без да е уведомявал потребителите, с до 7 (седем) дни.

Доставките се получават по стандартния начин: на ръка, след подписано потвърждение. Ако предаването на доставка на потребител лично се окаже невъзможно или е възпрепятствано, доставките се предават на членове на домакинството или на лица, посочени от потребителите, като се отбелязва името на лицето, получило доставката, и неговата връзка на потребителя. След две неуспешни доставки, договорът за продажба от разстояние се прекратява автоматично и в такъв случай, като санкция за неизпълнението му от страна на потребителите, MERMAID LIVE STORIES ще запази всички суми, платени от потребителите.

Данни и информация за хода на доставката и времето за нейното изпълнение ще бъдат изпратени на вашия електронен адрес, посочен за контакт в регистрационната форма, заедно с потвърждението на поръчката или по-късно. Ако сте поръчали няколко вида артикули едновременно, поръчаните артикули могат да бъдат доставени по различно време.

ОТСТЪПКИ

На избрани клиенти могат да се предлагат отстъпки, като се спазва политиката за поверителност и дискретност.

Привилегии за отстъпки могат да бъдат обявени по всяко време във връзка с всеки артикул, предоставен от MERMAID LIVE STORIES.

ИСКОВЕ И ВРЪЩАНИЯ

MERMAID LIVE STORIES се стреми да постигне пълно удовлетворение на своите потребители. Удовлетворението на клиентите е основен приоритет на MERMAID LIVE STORIES и в този смисъл MERMAID LIVE STORIES обръща внимание на всяко искане за връщане или на всеки конкретен случай на рекламация, за да осигури най-доброто обслужване на своите потребители.

Ако елементите, доставени са несъответстващите на елементите, поръчани, или ако не е забелязал видим дефект или повреда, моля свържете се с нас незабавно на електронна поща:  art@mermaidlivestories.com. Отделът за обслужване на клиенти на MERMAID LIVE STORIES ще направи всичко възможно, за да поправи грешката или да осигури възстановяване или замяна на артикулите, в съответствие с нашата политика за рекламации.

MERMAID LIVE STORIES се надява, че потребителите са доволни от закупените артикули и предлага пълно възстановяване на платената сума или замяна на закупените артикули в случай на рекламации, връщане и / или заместване в случай на избор за размер, различен от поръчания размер, който е на разположение .

Можете да върнете артикулите, закупени от MERMAID LIVE STORIES, ако те не са износени, използвани и повредени. За да се получи възстановяване на платената сума или замяна на артикулите, те трябва да бъдат запазени и върнати на MERMAID LIVE STORIES в отлично състояние, без индикации за износване, употреба или повреда, в комплект с всички етикети, прикрепени към тях, в оригиналната опаковка, придружени от документите за покупка (копие от оригинална фактура и / или копие от касова бележка, заедно със съответната бележка за получена стока).

Връщането и / или подмяната на закупените артикули се извършва при следните условия:

Трябва да уведомите MERMAID LIVE STORIES за намерението си да върнете или да замените закупен артикул и трябва да изпратите заявка за връщане или замяна на определен артикул на електронния адрес, посочен от MERMAID LIVE STORIES : art@mermaidlivestories.com, в рамките на 48 (четиридесет и осем ) часа след получаване на доставката.

Закупените артикули трябва да бъдат върнати в рамките на 14 дни, считано от датата на искането за връщане на артикул. Всяка рекламация, връщане и / или подмяна на артикули след тези срокове няма да бъдат приети.

Моля, имайте предвид, че връщането на артикулите е на ваша отговорност и вие поемате риска от повреда, загуба или унищожаване до момента, в който пратката достигне MERMAID LIVE STORIES . В този смисъл MERMAID LIVE STORIES препоръчва изпращането на пратка, гарантираща стойността на върнатите артикули.

Моля, имайте предвид, че всички преки разходи по връщането на артикулите се поемат от потребителите, както и цената на доставката която е калкулирана в цената на продукта.

 

Вие сте длъжни да приемете всеки (получен от куриера) доставен пакет. Ако не приемете пакета от куриера и не отговорите на нашата поддръжка на клиенти, пакетът ще бъде върнат след изчакване на 5 дни.
Стойността на всички успешно върнати артикули, които отговарят на условията за връщане на артикулите, посочени по-горе, ще бъдат възстановени по сметката на потребителя след приспадане на всички допълнителни разходи за такси, мита, такси за доставка, платени от MERMAID LIVE STORIES във връзка с получаването на върнатите артикули, за които ще бъдете изрично уведомени. Моля, имайте предвид, че този процес може да отнеме до 30 (тридесет) дни.

Моля, обърнете внимание, че MERMAID LIVE STORIES доставя нови и неизползвани артикули, със знак за марка и етикет, прикрепен към тях. MERMAID LIVE STORIES не продава употребявани артикули и няма да приема никакви артикули с никакви указания за употреба. В такива случаи артикулът ще бъде върнат на потребителя. MERMAID LIVE STORIES се отказва от отговорност за всеки артикул, който не е върнат в гореописаното състояние.

Моля, имайте предвид, че артикулите, направени по поръчка, не подлежат на връщане. Международни мита и данъци върху продажбите не могат да бъдат възстановени при доставки.

Моля, свържете се с нас на art@mermaidlivestories.com, за да започнете процеса на обмяна или връщане.

Следвайте стъпките по-долу, за да върнете покупката си от конкретния спедитор – Bartolini, Speedy:

 1. Изпратете ни имейл на art@mermaidlivestories.com, за да изясним дали искате да обменяте или връщате артикули.
  2.Предоставете ни информация кои артикули бихте искали да обменяте / върнете и подходящия работен ден, който искате куриер да ви посети и да вземе пакета.
  3. Разпечатайте вашия етикет и документи, които ще ви изпратим по имейл. Куриера ще се свърже с вас, за да се договори за ваше удобство.
  4. Премахнете всички предишни етикети и подгответе новия етикет за вдигане към вашата опаковка.
  5. Опаковайте елементите за връщане само в флаери на конкретния куриер – такива торбички могат да бъдат предоставени от представител на куриер или в местния сервизен пункт на.
  6. След като получим и разгледаме артикулите, ще обработим всички следващи стъпки / замяна или връщане /.

ПОЛИТИКА НА БИСКВИТКИ

„Бисквитките“ са малък файл, който иска разрешение да бъде поставен на твърдия диск на вашия компютър. След като се съгласите, файлът се добавя и бисквитката помага да се анализира уеб трафикът или ви уведомява, когато посещавате определен уебсайт. Бисквитките позволяват на уеб приложенията да реагират на вас като на физическо лице. Уеб приложението може да приспособи своите операции към вашите нужди, харесвания и нехаресвания, като събира и запомня информация за вашите предпочитания.

MERMAID LIVE STORIES използва бисквитки на дневника за трафика, за да идентифицира кои страници се използват. Това ни помага да анализираме данните за трафика на уеб страници и да подобряваме уебсайта си, за да го приспособим към нуждите на клиентите. Ние използваме тази информация само за целите на статистическия анализ и след това данните се премахват от системата.

Бисквитките ни помагат да ви предоставим по-добър уебсайт, като ни позволяват да наблюдаваме кои страници намирате за полезни и кои не. Бисквитката по никакъв начин не ни дава достъп до вашия компютър или каквато и да е информация за вас, освен данните, които решите да споделите с нас.

Можете да изберете да приемате или отказвате бисквитки. Повечето уеб браузъри автоматично приемат бисквитки, но обикновено можете да промените настройките на браузъра си, за да откажете бисквитките, ако предпочитате. Това може да ви попречи да се възползвате напълно от уебсайта.

 

Scroll to Top